Isnin, 14 Januari 2008

8TV ROCKING BIRTHDAY CONCERT!

hello manusia. selamat kembali. so, sekolah dh mula, doesnt mean i can't have fun. haha, sekali sekala takpa juga. dh la terlepas rantai so aku tanak miss concert lain. member hangout takboleh keluar rumah selalu dah. ish susahnya. boring pulak duduk rumah je kan. so, on Sunday, bertarikh 14th JAN 08, i went to 8tv Rocking Birthday Concert. tah macam mana aku terpikir nak pergi. dh la besok sekolah jd mc pulak. ahah, tp harapanlah aku nak miss. ade Bittersweet. so, i reached OU 5.15PM. tak jam pula masa itu. thank god. before that jalan2 lah kan. ahha. dh lama pula tak pergi ou. byk H-O-T si. ahaha aku happy gila pula. haha, aku usha banyak tp seorang terpahat di hati. SO then aku berkumpul kat central park pukul 7.30pm. (btw,baru balik surau) ahahah elok-elok time org serbu depan stage.

The Crowds.
okay, so aku dapat duduk depan. kat tengah-tengah. seriously port dah cantik. aku tak sangka ramai orang nk mosh. igt bila Bittrswt ke, Muh ke or time Hujan diorng nk start, tapi start 1st performance je dh mula. aish, aku panas betul. ahah tp ape boleh buat. aku perempuan, bertudung pula. kena mengalah. ahah. tpp dahsyat diorang mosh. dahsyat dari fly fm kot. haha, nasib aku dpt duk tepi depan2. haha nmpk clear duh. aku terpahat hati kat 3 sekawan waa. pakai bajet skinny jeans, haha, sekali gigit kuku. malu gile babeng. kesian muka hot gigit kuku. kah kah. menyesal kot. tp hari itu mmg best.
Bittersweet.

Meet Uncle Hussain.

Che'Nelle

Hujan


ok, 14januari hari best. tercatat sejarah sukan tolak menolak.

Peniup Belon

Foto saya
Shah Alam - Seri Iskandar, Selangor - Perak, Malaysia
berkarya untuk kepuasan

Makhluk Tuhan