Rabu, 30 Julai 2008

Update

BLOG BURUK, POST BORING, HIDUP MERAPU,
semua tak keruan dah,
nnti aku update yeah,
plus blog aku pg Friendly Match CFC dgn Malaysian Team,
PMR, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ape ni?



menanti abes pmr, boleh lepak dgn kawan yang aku chentai

Isnin, 14 Julai 2008

Biar Betul?

TRIAL, AUGUST- 11/8, i guess.
PMR, OCTOBER - 13/10 defo.

AND ALL I WAS THINKING IS WHEN DO I GET TO GO FOR THE MEGA SALE?
Help, MAJOR TROUBLE!

Sabtu, 5 Julai 2008

Sticky

Melihatkan itu semua, baru aku sedar aku tak boleh kehilangan.

Okay, bukan nak simpati atau mempoyo seperti yang diperkatakan mahupun nk tunjuk aku sayang gila kat korang or nk buat anyone guilty atau benci, tapi jujur. Trustworthy memang penting, but depends on sapa yang nk kasi. Aku tak mintak lebih-lebih. Hanya sekadar jangan lupa sebab kami tak pernah melupakan.

Khamis, 3 Julai 2008

I'm Sorry

Aku sayang kau sebenarnya,
truly.
And aku takde kutuk kau, ADA KE?
Kenapa marah2?
ish

Sangat Busy,

I'll update the blog later, so far, so good.
And yeah Germany lost,
DAMN YOU!
Still, they've played their best.
I love Germany.
And Spain, Enjoy the 44years of waiting.
Ciao.
:)

Peniup Belon

Foto saya
Shah Alam - Seri Iskandar, Selangor - Perak, Malaysia
berkarya untuk kepuasan

Makhluk Tuhan