Selasa, 16 Jun 2009

Teka Selebriti 1#


Saja buat teka teki, boring sangat.
Info:
Popular dengan drama Gracie's Choice di Hallmark
Juga pelakon Veronica Mars


Selamat berjaya.

putus asa?

Perasaan Dinikala

Lagu terbaik menggambarkan perasaan aku sekarang :



barangkali kerana:
  • Kecewa dengan Adam Mitchel Lambert
  • Terkejut melihat perubahan Kelly Clarkson
  • Semakin bertambah geli dengan Cik Hilton
ehhhh takdelah, itu berita sampingan je.

Tapi mungkin aku sedang bicara sayang tentang seseorang, siapa tahu?

Isnin, 15 Jun 2009

Bila sekolah dah buka semula...

  • Rasa boring memanjang, mungkin sebab cuti sekolah best umpama belon berwarna warni
  • Liat bangun pagi, barangkali kerana cuti sekolah bangun pun matahari dah tegak atas kepala
  • Rasa lapar memanjang, kerana cuti sekolah makan tanpa had umpama tiada hari esok. Biasalah, kadang kadang aku pegang ayat ni 'LIVE TO EAT, not eat to live'
  • Aku dah lupa semua yang aku sudah belajar, sebab mood cuti sedang menari rancak dalam otak
Aku dah kata banyak kali,
Cuti sekolah ni kebanyakannya tak membawa apa apa perubahan mood, walaupun selepas peperiksaan pertengahan tahun. Hal ini kerana, cuti sekolah rasa macam kosong, ibarat botol susu tiada isi. Bukan itu saja, tapi aku juga hampir separuh gila bila dilanda kebosanan, sampai muntah muntah dan pening pening. Aku rasa aku ada penyakit bulesan (bulemic+bosan).

Tambahan lagi, bukak sekolah aku dah kena heart attack, tatkala penerimaan keputusan peperiksaan yang sangat mengecewakan. Tapi orang kata aku akan biasa dengan result macam ni. Doa doa!

Dalam masa yang sama, aku menerima satu berita yang sangat mengejutkan. Hal ini berlaku semasa aku di kampung, menonton saluran 712 di astro. Hero yang aku sangka HERO akhirnya mengaku status seksualitinya. "I'm gay and I'm very comfortable with it" Itulah yang dinyatakan oleh Adam Mitchel Lambert, hero harapan yang cukup menghampakan. Lama lama aku fikir, adakah lagi lelaki lurus dalam dunia ni, pendek cerita, Malaysia? Takut. .

Kesempatan ini juga, aku ingin memohon maaf kepada semua kawan-kawan yang aku tak berkesempatan untuk jumpa ketika cuti tempoh hari, kesulitan yang berlaku tidak dapat dielakkan. Maaf zahir batin.

Selamat Hari Hari

Ahad, 7 Jun 2009

I won the fucking bet!!!

hahahahh
here i announce that I've just won the freaking Battle of Passion,
since Maryam Adila officially logged into her myspace account on June 7th.
Therefore, come on baby!
your RM 15 bucks just flew away to me ,
where you should spend on Venti sized Starbucks Frap, JUST FOR ME.
Hahaha, sounded lame,
but apparently, we even hard to get RM 15 a day.
So, what a pleasure.
Thanks again to my fellow friends,
who I believe supported me through the lame vote.
Mucho Gracias.

Khamis, 4 Jun 2009

Munifah Putri vs. Maryam Adila

The Battle Of Passion.

This is an announcement.
The Battle Of Passion started on the last 31st May 2009.
To be informed, this battle is about
not to sign in into your myspace account
and try to
keep the last login as long as possible.

And in this case,
the battle has started between
Munifah Putri and Maryam Adila.

who do you think will win?
vote now.
haha.

look upon your right to vote.
please do.
gracias.

Peniup Belon

Foto saya
Shah Alam - Seri Iskandar, Selangor - Perak, Malaysia
berkarya untuk kepuasan

Makhluk Tuhan