Isnin, 15 Mac 2010

Wayang 2010




The Runaways - 8th apr, When In Rome - 15th apr, Wall Street: Money Never Sleeps - 22nd Apr, Iron Man 2 - 29th apr, A Nightmare On Elm Street - 6th May, Letters To Juliet - 20th May, Shrek Forever After - 21st May, Prince Of Persia/Nanny McPhee/ Sex & The City 2 - 27th May, The Karate Kid - 10th June, Toy Story 3 - 17th June, The Last Song/Eclipse - 8th July, Step Up 3 - 6th Aug - Mana Dear John?


Ishhhhhhhhhhhh
SPM WEH SPM.

And I just got my precious adidas sneakers, warna hijau, favourite!


Post pertama 2010

Salam. Apa khabar semua. Sumpah lama tak bersua. Nanti lama lama blog ni jadi blog terbuang. Tahun ni tahun yang agak susah bagi aku, biasalah SPM lah katakan. Nak online tak ada masa, nak click button power dekat pc ni pun susah. Kelas 24/5, kelas tambahan, tuisyen dan banyak lagi.
Sekarang ni idea untuk menulis blog semakin kurang, mood pun selalu lari. So, kalau nak update, takut tak ada bahan yang nak dikongsi. InsyaALLAH jumpa dengan lebih aktif sejurus spm selesai.
Salam.

Peniup Belon

Foto saya
Shah Alam - Seri Iskandar, Selangor - Perak, Malaysia
berkarya untuk kepuasan

Makhluk Tuhan