Isnin, 15 Mac 2010

Post pertama 2010

Salam. Apa khabar semua. Sumpah lama tak bersua. Nanti lama lama blog ni jadi blog terbuang. Tahun ni tahun yang agak susah bagi aku, biasalah SPM lah katakan. Nak online tak ada masa, nak click button power dekat pc ni pun susah. Kelas 24/5, kelas tambahan, tuisyen dan banyak lagi.
Sekarang ni idea untuk menulis blog semakin kurang, mood pun selalu lari. So, kalau nak update, takut tak ada bahan yang nak dikongsi. InsyaALLAH jumpa dengan lebih aktif sejurus spm selesai.
Salam.

0 surat:

Peniup Belon

Foto saya
Shah Alam - Seri Iskandar, Selangor - Perak, Malaysia
berkarya untuk kepuasan

Makhluk Tuhan